Cititor cod bare CIPHERLAB 1560H

Cititor cod bare CIPHERLAB 1560H CCD Bluetooth Barcode Scanner Healthcare 153x251Scannerul  wireless Bluetooth® CCD CIPHERLAB 1560H, cu tratament antimicrobian Microban si carcasa rezistenta la dezinfectante si substante de curatire, asigura o eficienta a muncii crescuta, luptand in acelasi timp cu bacteriile. Tehnologia Microban consta in inglobarea in masa materialului din care este construita carcasa a unor substante care inhiba dezvoltarea bacteriilor si microorganismelor, ceea ce impiedica aparitia petelor, mucegaiurilor si a mirosurilor. Puteti vedea mai multe filme de prezentare a acesteia la sectiunea „Descarcari".

Faptul ca este usor, ergonomic si poate citi coduri de bare la o distanta de pana la 35 cm face ca lucrul cu CIPHERLAB 1560H sa fie deosebit de rapid si facil.

Realizand o viteza de scanare impresionanta de 200 decodari/sec CIPHERLAB 1560H citeste aproape instantaneu o multitudine de simbologii. Pentru usurinta in utilizare CIPHERLAB 1560 are posibilitatea de lucru „autosense" – scanarea se declanseaza automat atunci cand scannerul detecteaza prezenta unui cod de bare in fata sa. In acest mod de lucru, folosind suportul special 3:1, operatorul poate fixa scannerul pe masa sau perete avand astfel ambele maini libere.

Interfata wireless Bluetooth® acopera o raza de lucru de 90 m (in mediu deschis). Pentru lucrul in afara zonei de acoperire scannerul CIPHERLAB 1560 poate fi comutat in modul de lucru „batch" (pe loturi de date), mod in care se pot memora pana la 30,000 de scanari.

Prin caracteristicile sale scannerul CIPHERLAB 1560H este ideal pentru aplicatii cum ar fi identificarea pacientilor la internare, identificarea medicamentelor la administrare pacientilor si facturarea serviciilor medicale.

 

 

• Tratament anti microbian inclus in materialele constituente pentru a minimiza prezenta microbilor
• Carcasa alba rezistenta la dezinfectante si curatari repetate cu alcool
• Design usor si ergonomic pentru lucrul repetitiv si indelungat
• 200 decodari/sec
• Distanta mare de citire 0,5 – 35 cm, rezolutie 3 mil, contrast 30% PCS
• Interfete multiple - RS 232, KBD, USB. Selectia tipului de interfata se face prin schimbarea cablului. Optional comunicatie wireless prin Bluetooth®
• Decoder de ultima generatie - recunoaste multiple simbologii
• De asemenea poate executa editarea datelor citite – sirul de caractere obtinut prin decodare poate fi impartit in mai multe subsiruri dupa diverse criterii care pot fi apoi transmise catre calculator in orice ordine se doreste, adaugandu-li-se un prefix sau/si un sufix)
• Functionarea in mod „autosense" – operatorul poate avea ambele maini libere

• In mediul medical: spitale, clinici, laboratoare, etc