CITIZEN

621

   Imprimantele direct termice CITIZEN sunt rapide, rezistente si usor de folosit. Ele sunt proiectate pentru a oferi performante, functionalitate si fiabilitate maxime oferindu-va cel mai bun ROI (return on investment). Imprimantele direct termice CITIZEN au caracteristici care ofera beneficiarului o operare simpla si o tiparitura de inalta calitate, necesitand o minima intretinere.

   In plaja de imprimante CITIZEN veti gasi imprimante care sunt mai mici, mai rapide si mai fiabile decat orice model din aceeasi gama aflat pe piata.

   Calitatile imprimantelor CITIZEN pot fi redate de trei cuvinte: performanta, precizie, perfectiune. Ca urmare toate imprimantele CITIZEN au o garantie de 24 luni (mai putin capul de imprimare care este material consumabil).

   CITIZEN SYSTEMS EUROPE ofera solutii de tiparire in Europa, Orientul Apropiat si Africa de mai bine de 30 ani. Compania este detinuta integral de compania japoneza Citizen Systems Japan si este parte a grupului Citizen Group, faimos pentru ceasurile si mecanismele de ceas produse inca din 1930.

Puteti citi mai multe despre imprimante termice Citizen